Ögonblick att minnas

FÖR ALLTID

Prislista 2020 / 2021 / 2022

Ert bröllop är en stor dag. En dag av lycka och förväntan.
En dag fylld av kärlek och era närmsta. En dag att minnas för resten av livet.

LÅT OSS FIRA!

Varför ska ni välja

MIG?

Jag vet, det finns mängder av fotografer! Ni kommer få genuina känslofyllda bilder, jag har mina knep för att få det resultatet. Låt mig förklara över ett möte! Men kort sammanfattat, jag kommer inte säga åt er att le, jag kommer att få er att le. Ni får också guidning genom planeringsdjungeln. Jag brinner för bröllop, och har lång erfarenhet av av att jobba med dem.

ÄKTA ÖGONBLICK AV KÄRLEK NÄRHET & NÄRVARO.

EN INVESTERING

Ni investerar i säkerhet, att ni får ett garanterat bra resultat. Det finns alltid lösningar på allt. En kamera går sönder. Någon blir sjuk. Allt kan hända. Låt mig ta hand om allt det där. Dessutom kommer bilderna hålla längre än buketten, än kläderna och minnena från kvällen. Det är väl värt investeringen.

LÄS MER OM MINA BRÖLLOPSPAKET:

FULL HELDAG

HELDAG 12 TIMMAR+

Mitt allra mest kompletta dagspaket innehåller helt enkelt allt. Det styrs inte av timmar utan mer vad ni vill ha med. Ni kommer kunna återuppleva hela dagen från morgon till kväll. Från de mysiga förberedelsebilderna i morgonrock med bästa vännerna, till vackra solnedgångsporträtt, till dansen då dina vänner släpper loss på dansgolvet. Ni kommer se er dag i sin helhet.

Innehåll:

/ Upp till 15 timmars sammanhängande fotografering
/ Bokningsmöte, planering och rådgivning
/ Många fantastiska bilder, minst 600 stycken.
/ Er egna personlig sida med ett webbgalleri
/ Ett bildspel med musik att dela med sig av som kommer få er att gråta

 

35.950 kr

HELDAG

HELDAG 8 TIMMAR

Detta paket inkluderar en stor del av dagen. Beroende på planering och årstid kan vi få med mycket, från förberedelser till de magiska solnedgångsbilderna. Eller kanske bara vigseln till när festen övergår från middag till dans? Ni får välja, jag anpassar mig.

Innehåll:

/ 8 timmars sammanhängande fotografering
/ Bokningsmöte, planering och rådgivning
/ Många magiska bilder, minst 450 stycken.
/ Er egna personlig sida med ett webbgalleri
/ Ett bildspel med musik att dela med sig av

 

28.950 kr

HALVDAG

HALVDAG 5 TIMMAR

Ett paket för er som bara vill täcka det allra viktigaste under dagen. Beroende på planering kan vi få med mycket. Från sista delen av förberedelserna till början av minglet eller kanske från vigseln till början av middagen.

Innehåll:

/ 5 timmars sammanhängande fotografering
/ Bokningsmöte, planering och rådgivning
/ Många magiska bilder, minst 300 stycken.
/ Er egna personlig sida med ett webbgalleri
/ Ett bildspel med musik att dela med sig av

 

22.950 kr

WEEKEND

HELGUPPLEVELSEN- 2DAGAR

Håller ni en storslagen tvådagars fest eller njuter av er helg med era närmsta?  Då är detta paketet för er. Er bröllopshelg är sådan speciell upplevelse så ta chansen att minnas den helt. Paketet innehåller 12+ timmars fotografering på bröllopsdagen och 3 timmars fotografering för en extra anslutande dag.

 

Innehåll:

/  2 dagars fotografering – upp till 15 timmars fotografering på bröllopsdagen – 3 timmars fotografering en extra dag
/  Förfotografering
/ Bokningsmöte, planering och rådgivning
/ Många fantastiska bilder, minst 850 stycken.
/ Er egna personlig sida med ett webbgalleri
/ Ett bildspel med musik att dela med sig av som kommer få er att gråta

 

45.950 kr

INVESTERA I EN FOTOBOK

Att visa bilder på en laptop är kanske praktiskt, men ingenting går upp mot riktiga foton. När datorn packat ihop för länge sen kan du och dina barnbarn sitta i soffan och bläddra. Du kan vrida och vända och böja, titta närmare. Du är nöjd i flera år, även i skenet från stearinljus. Det är fotografi på riktigt och inte något man swipar förbi i ett instaflöde. Gör dig själv en tjänst och lägg till en fotobok!

Inkludera en exklusiv fotobok i format 20x20cm med 15 uppslag. 3.850 kr (Ordinarie pris 4950 kr)

SE MER INFORMATION

SAMMANFATTNING:

FULL HELDAG

paket .01

/ 12-15 timmars fotografering
/ Minst 650 st bilder
/ Bildspel

35.950 kr

HELDAG

paket .02

/ 8 timmars fotografering
/ Minst 450 st bilder
/ Bildspel

28.950 kr

HALVDAG

paket .03

/ 5 timmars fotografering
/ Minst 300 st bilder
/ Bildspel

22.950 kr

WEEKEND

paket .04

/ 2 dagars fotografering
/ Minst 850 st bilder
/ Bildspel
/ Förfotografering
/ Fotobok 20x20 cm, 20 uppslag

45.950 kr

“ Efter vårt första samtal visste vi att det var Angeliqa som skulle fotografera vår stora dag! Hon får en att slappna av framför kameran och bilderna fångar de bästa ögonblicken. Vi är så nöjda med allt! Allt är verkligen superproffsigt! TACK!”

-
Pranne & Magnus

“ Vi är supernöjda med bröllopet, dig och alla bilder. De är fantastiska! Så det blev precis som många sa till oss, att ska ni investera i något så är det en bra fotograf, det är så värt! Du är fantastiskt duktig på det du gör och många gäster tyckte att du smälte in bra och att de inte ens märkte att du smög omkring. ”

-
Danielle & Peter

FRÅGOR & SVAR

 

Måste vi betala extra för att få högupplösta eller redigerade bilder?
Nej, såklart inte! Bilderna redigeras i min stil och jag levererar alltid mina bilder redigerade med möjlighet att förstora i maximal kvalité i 30×45 cm utskrifter.

Behöver du mat på bröllopet?
Om jag fotograferar er en heldag så behövs såklart energi. Jag har alltid med mig ett litet förråd av snabba kolhydrater, men en liten middag sitter fint för att hålla kreativitet på topp. En mätt fotograf är en bra fotograf!

 När och hur betalar vi?
När ni vill boka mig skickar jag er ett avtal och ni betalar en deposition på 25%. Två veckor innan bröllopet kommer sista fakturan så ni slipper det mitt i bröllopsresan. Fakturorna har 25 dagars betalningsvillkor. Om ni vill har ni också möjlighet att välja avbetalning upp till sex månader utan avgift.

Kan du resa till oss?
Ja gärna! Jag älskar att se nya platser. Resekostnaden ingår i alla mina paket.

Vi är lite osäkra på vilket paket vi vill boka. Hur ska vi tänka?
Fundera på vad som är viktigt för er att fånga under dagen och hur stor vikt ni lägger vid fotograferingen. Om ni känner er lite osäkra så skräddarsyr jag gärna ett paket till er! Extra timmar kan bokas till för en kostnad av 3000 kr/timmen. Jag anpassar mig efter era önskemål.

Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder?
Jag försöker alltid leverera era bilder så fort som möjligt men under högsäsongen är arbetsbelastningen större. Räkna på att ni får dem inom 8 veckor och om det blir tidigare så blir det ju bara en glad överraskning.

Har ni fler frågor? Ställ dem bara, jag svarar gärna!