Ge den bästa gåvan: dig själv

BOUDOIR

Boudoir är för mig sensuella, vackra, naturliga bilder där personligheten lyser igenom, det ska känns äkta. Jag vill visa kvinnor som de sexiga, starka och åtråvärda kvinnor de är. Beroende på din personlighet och er som par så kan det lika gärna vara tjocktröja och boxers istället för stay-ups och pärlhalsband.

Sensuella boudoirbilder är en mycket uppskattad present och något du kommer uppskatta själv. Även om det kanske känns osäkert först så lovar jag att du kommer ha kul och lämna din boudoirfotografering med ett styrkt självförtroende. Jag kommer ge dig vägledning i posering så att du kan känna dig säker och slappna av och så att dina vackra former framhävs på bästa sätt. Vi möts på valfri plats, jag erbjuder bland annat fotografering på vackra och lyxiga Calmar Stadshotell utan kostnad.

En boudoirfotografering kostar 1500 kr och då ingår 1- 1.5 timmes fotografering på valfri plats. Du väljer sedan till vilka bilder du vill köpa och de fotoprodukter du föredrar. Jag erbjuder exklusiva linneboxar med förstoringar, inramningar och personligt designade fotoböcker. Kontakta mig för att få en full prislista!

HUR GÅR EN FOTOGRAFERING TILL?

DESIGNKONSULTATION: Berätta om dina förväntningar. Jag designar sedan fotograferingen efter dina önskemål. Jag bidrar med mina kunskaper och svarar på alla frågor så att du kan komma redo för att skapa något magiskt!

BOUDOIRFOTOGRAFERING: Vi möts på den plats vi bestämt efter designkonsultationen, utomhus, hemma hos er, Calmar Stadshotell, det är helt upp till dig! Du får instruktioner och vägledning i posering så att du kan känna dig avslappnad och naturlig. Du tar med dig de underkläder som används. Jag har även med mig flera morgonrockar och lite rekvisita som kan användas. Fotograferingen tar ca 60- 90 min.

BILDVISNING: Ungefär 14 dagar efter fotograferingen, om inget annat är bestämt, så skickar jag en länk till ett onlinegalleri för urval. Du väljer ut dina favoritbilder till de fotoprodukter du gillar allra bäst.

Låter det intressant?

KONTAKTA
MIG

Jag vill gärna träffa och fotografera dig! Hör av dig till mig så kan vi prata vidare.