Så här

JOBBAR JAG

Först vill jag säga, grattis till er! Ni har en mycket speciell dag att se fram emot. Få dagar är så proppfyllda av känslor, pirr och energi.

Mitt jobb är att fånga den känslan du har, den stämningen du upplever, upptäcka de viktiga små ögonblicken av stor betydelse. Att skapa bilder som ni kan känna igen i hjärtat, ett komplementet till en berättelse fylld av kärlek och förväntan.

Jag visar respekt för att det här är er dag och under största delen av dagen kommer jag vara en betraktare (med en kamera). Under porträttfotograferingen kommer ni få en lugn stund att bara vara med varandra. Att få slappna av är viktigt. Men naturligtvis kommer ni också få viss vägledning i posering, för det är inte det lättaste om man inte heter Tyra Banks (få gör det). Jag arbetar med en teknik som kallas Moment Design, ett naturligt sätt att få fram de där äkta känslorna. Att själv slippa tänka på hur man ska stå och agera ger bra resultat och man ser avslappnad ut. Det kommer bli bra. Jag lovar. Men framförallt kommer ni bara att få åka till ett fint ställe, titta på någon fin, hålla en fin hand, tänka på något fint. Ni kommer knappt märka klickandet från kameran.

JAG KOMMER INTE SÄGA TILL ER ATT LE, NI KOMMER LE NATURLIGT.

Jag är glad och stolt över att få vara utvald till medlem hos Bröllopsfotografer.com. En sida som samlar Sveriges bästa bröllopsfotografer.

SANDRA & HENRIK

Angeliqa har varit med och fotograferat vår bröllopsdag från morgon till kväll och vi kunde inte vara mer nöjda! Hon har verkligen fångat fina ögonblick och dessutom varit en ren fröjd att ha med under dagen. Våra gäster pratade efteråt om vilken gullig fotograf vi hade valt. Sådant uppskattas verkligen då det oftare är så att folk som är ovana att fotograferas upplever det som jobbigt med någon som är med hela dagen och dokumenterar allt. Hon levererade bilderna snabbt och precis enligt våra önskemål. Vi kan inte annat än tacka för ett fantastiskt jobb som resulterat i fina minnen/bilder för livet!

IDA & MATTIAS

Vi kollade runt lite och tyckte om Angeliqas porfoliobilder som visade en röd tråd och tydlig stil men det var fortfarande brudparet och gästernas känslor och stämning som förmedlades. För oss var det viktigt att det inte endast blev fotografens uttryck som blev resultatet men även oss. Vi har varit otroligt nöjda med Angeliqa från dag ett tills idag. Det har varit en varm och genuin uppföljning med smådetaljer och proffsighet som har givit oss mycket. Angeliqa är så trevlig att ha runt sig på en sådan dag samtidig som hon inte tar plats i sig själv under dagen, många av ögonblicken som hon fångade visste jag inte ens att hon var i närheten.

THEA & MATTIAS

Vi tycker att Angeliqa lyckades fantastiskt bra med att fånga den där magiska lite sagolika känslan, samtidigt som bilderna är romantiska och somriga. All kontakt med Angeliqa har varit proffsig och känts äkta, något som har varit viktigt för oss. Hon fick oss att känna att vi var mer än ett par i mängden, hon var gullig och stöttande genom hela processen. Det enda vi ångrar är att vi inte hade henne med oss hela dagen!

SE FLER
fina ord &

OMDÖMEN

KONTAKTA MIG
det senaste & bästa

IFRÅN INSTAGRAM

FÖLJ MIG