Värt att veta

FRÅGOR & SVAR

VÅRT BRÖLLOP HÅLLS LÅNGT IFRÅN DIG, KAN DU RESA TILL OSS?

Självklart! Jag älskar att resa och gör det ofta. Jag bor i Mönsterås (nära Kalmar) men jag reser över hela Sverige. Om ni bor utanför Småland erbjuder jag mina heldagspaket och uppåt. Hör av er till mig och berätta om just era önskemål.

JAG ÄR BLYG! KOMMER JAG ENS BLI BRA PÅ BILD?

De allra flesta av oss är blyga framför kameran, mig inräknat. Jag arbetar på ett sätt som gör er avslappnade och bekväma enligt en teknik som kallas Moment Design. Ni kommer få en upplevelse av skratt och närhet som kommer gör att ni nästan glömmer bort att jag är där. Ni kommer blomma ut på bilderna. Och det är inte så svårt, ni är alldeles säkert strålande vackra!

VAD ÄR DINA PRISER?

Det beror på hur länge ni vill att jag ska stanna på ert bröllop. Om ni gifter er lokalt så kan ni boka paket från 5- 15 timmar (vid lågsäsong, oktober- april finns möjlighet att boka ifrån 1,5 timmar). Vid längre resor så erbjuder jag heldagar och uppåt. Priserna startar på 19.950 kr. Kontakta mig för att få en utförlig prislista så berättar jag mer! KONTAKT

VAD INGÅR I VÅRT PAKET?

Ni får alla bra bilder ifrån dagen. Alla som jag tycker är bra och tillför något till historien om er dag. De levereras alltid redigerade och högupplösta med möjlighet att förstora i maximal kvalité i 30×45 cm utskrifter. Det ingår också alltid ett bildspel som är ett fantastiskt sätt att sammanfatta ett bröllop. Ibland kan det bli uppemot 800 bilder under en heldag och då är ett bildspel perfekt för att kunna återuppleva dagen igen. Ni får även tillgång till er personliga bokningssida med ett onlinegalleri.

HUR SKA VI TÄNKA NÄR VI PLANERAR FOTOGRAFERINGEN?

Det pratar vi om när vi ses för ett möte. Vi pusslar ihop något riktigt fint för just er. Jag har många års erfarenhet av bröllop och jag delar gärna med mig av den, vad det än är.

VAD GÖR VI OM DET SOM INTE FÅR HÄNDA HÄNDER?

Då löser vi det. Jag har varit med om mycket och det finns alltid en lösning. Jag använder mig alltid av två kameror vid mina bröllopsfotograferingar för bildernas skull och så att det finns backup (bonus, det ser ju coolt ut!). Om jag mot förmodan skulle blir riktigt sjuk så har jag ett stort nätverk av fantastiska kollegor som gärna hoppar in. Och jag har alltid med mig ett “wedding day survival kit” med diverse saker om ni skulle stöta på några problem. Var bara lugn! Jag finns här för er, redo att stötta och ge er den allra bästa servicen med mitt kunnande.

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Det kan bli ett problem om ni ska ha en fest ute, men det påverkar inte kvaliteten på bilderna. Jag är där för att berätta historien om er dag precis som den är. Men regnar det mycket vid porträttfotograferingen så har jag planerat in ett backupställe i skydd från regn och tar med mig paraplyn.

NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?

Så fort som möjligt! Min kalender är inte långt borta, men den kan fyllas snabbt.

SE TIPS