,

Bröllopsfotograf Kungsbacka – Cattis & Nathan 

Detta bröllop är ett av de finaste jag fotograferat med närhet till naturen och med mycket kärlek. Nathan och hans familj är ifrån Australien så de ville välja en plats som kändes typiskt svensk för familjen att se som skulle komma till bröllopet. Så de hade bokat in charmiga lilla Koitjärve som är en liten scoutstuga utanför Kungsbacka. Utomhusvigsel hölls med utsikt mot sjön Lyngern.

Cattis & Nathan beskriver själva sin dag så här:

“En underbar dag, så himla roligt och både innan men även under bröllopet insåg vi hur himla underbara vänner och familjer vi har. Lycka och lite överväldigande var nog vad vi kände. Lite konstigt att stå i fokus så, men härligt när det är en sådan glad och lycklig dag.

Våra bästa minnen ifrån dagen var att komma in med båten och se alla gäster, se barnen springa i regnet, bröllopsdansen, vi körde överraskning med lite bollywood, robot dans och linedance, och sedan fick jag en egen dans med Nathans pappa när Kristoffer sjöng och spelade gitarr var ingen annan där, bara vi tre.”

Har ni något tips till andra brudpar?

“Bara njut, låt andra ge er överraskningar och hjälpa till, uppskatta allt andra gör för er för det är gjort med kärlek och strunta i om det inte gör det i den stil som ni vill ha på bröllopet. Njut av allt, planeringen och vägen till bröllopet och sedan såklart dagen. Bry er inte om små saker som går fel.”

 

Lokal: Koitjärve // Blommor: Bruden själv // Hår: Nutid // Makeup: Bodyshop
Catering: Sofina // Klänning: Vbridal // Kostym: Brothers

NÄSTA

Ellenors gravidmage