,

Avslappnat bröllop i Sydney, Australien- Amanda & Tyrone

När Amanda, som är en mycket begåvad bröllopsfotograf själv, frågade om jag vill komma till Sydney, Australien för att fotografera henne och Tyrones bröllop så var det ett enkelt ”ja tack!”. Och vilket bra beslut det var! Efter några dagars semester innan så satte världens karusell igång på lördagen. Det var ett avslappnat, retro inspirerat, bohemiskt bröllop med med vackra uttänkta detaljer och mycket skratt.

Dagen började med förberedelserna, Tyrone tillsammans med sina bröder och vänner i parets nya coola hus och Amanda tillsammans med sina vänner och mamma. Hon hade på sig en vintage brudklänning som hennes farmor hade burit på sitt bröllop. Medan Tyrone rockade linneskjorta och utan sockor.

Efter en känslosam First Look och vigsel var det dags för porträttfotograferingen vid en dramatisk strand. Sedan begav vi oss in i landet i den coola vintage bilen under tiden det lyssnades på musik och dracks öl. Vi åkte 1 timme till Glenorie där familjen har en gård fylld med djur och den var dekorerad nått så vansinnigt fint! (se längre ner)

Alla var så chilla och easygoing, folk gick barfota och när man kände att man ville stanna kvar längre på festen så sov man i bilen på parkeringen/campingen. Det verkar vara en grej att låta sin bil även var sovplats i Australien! En hund och flera höns strövade fritt, barnen lekte och de hade även en ko som, väldigt ofrivilligt, hade en blomsterkrona.

Efter en magisk golden hour session och fantastisk fest så slutade allt på topp.

Amanda bar sin farmors bröllopsklänning. Paret älskar KFC och eftersom de hade glömt konfettin så snickrade de ihop en egen variant och använde strips.

COMMENTS

Absolutely Wonderful. You Captured how Beautiful the Bride is and her feelings / reactions / the love they have for each other and the Fun Everyone was having. Thankyou

YOUR COMMENT

NÄSTA

Bröllopsfotograf Koster – Helle & Tom