,

Bröllopsfotograf Koster – Helle & Tom

Helle & Tom norska bröllop på Hotel Koster, Kosteröarna, var ett rent lyckorus. Ett bröllop som visar anledningen till att jag älskar mitt jobb som bröllopsfotograf. En dag i vacker natur med bad, busiga barn, varma kramar och massor av kärlek. Under bröllopet bodde jag själv på hotellet med alla gästerna och det var verkligen en härlig helg med hela gänget.

Läs mer om deras skildring av dagen längst ner på sidan. (text på norska)

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Vårt bröllop

(Brudparet är norskt så det är även texten)
Vi inviterte familie og venner en helg til Koster i Sverige. Fredagen hadde vi middag og etter planen skulle vi egentlig arrangere noen felles leker ute, men kald vind gjorde at vi måtte bli inne. Til guttenes store glede da det ble spilt en stor fotballkamp denne dagen. Fredagen ble akkurat som vi håpet på. Gjestene koste seg og ble godt kjent og vi hadde en kjempe fin kveld sammen med familie og våre beste venner før den store dagen. Lørdagen våknet vi på hvert vårt rom sammen med våre forlovere. Vi brukte tiden litt forskjellig på dagen, jeg slappet av med forloverne mine mens vi ble sminket og fikk ordnet hår mens Tom Rune badet og hjalp til med forberedelsene til vielsen. Kl 15:00 begynte vielsen og det vi hadde gledet oss mest til var endelig i gang. Været var helt perfekt og det kunne ikke gått bedre. Prossecco og kake ble servert etter vielsen før brudeparet og brudefølget forsvant for å ta bilder. Mens vi tok bilder fikk vi tid til å prate sammen og kose oss med det som nettopp hadde skjedd. Resten av dagen gikk kjempe fort, middagen ble fylt med gode taler som ga masse latter og tårer, og dansegulvet var fult fra start til slutt. Kvelden ble avsluttet med et nattbad for brudgommen og mange av gjestene. Bruden stod klar med slepet på kjolen for å varme de kalde men badeglade gjestene. En helt perfekt dag!

Vigseln
Vi ble fort enige om at vi ville ha en utendørsvielse når vi bestemte oss for å gifte oss på Koster. I forkant av bryllupet ble store deler av tiden brukt på yr.no, og når vi endelig skjønte at været var på vår side satte vi i gang med den siste planleggingen. Vielsen skulle gjennomføres på en stor terrasse med utsikt mot havet fra alle kanter. Brudens far bygget en liten ramme med blomster til vielsesplassen, men ellers ønsket vi det veldig enkelt. Bruden ble litt forsinket på grunn av hår og makeup, noe som ga brudgommen 15 nervepirrende, og utrolig lange, minutter hvor han til slutt følte han måtte komme med tørre vitser for å forsikre gjestene om at han ikke fryktet at bruden hadde lagt på svøm. Vielsen begynte med at våre to jenter og mine forlovere kom inn på terrassen mens «You got a friend in me» ble spilt over høyttaleren. Vi var begge veldig spente og nervøse før vielsen, men da vielsen endelig begynte og vi endelig så hverandre så forsvant nervene og gledestårene kom. Vielsen var kort og personlig med innslag av sang og dikt. Vår eldste datter overleverte ringene da det var tid for ringoverrekkelse, et følsomt øyeblikk for datter, brudeparet og gjestene.

Bästa minnet
Det beste minnet fra dagen er tiden vi fikk sammen både under fotograferingen og under brudevalsen. Under fotograferingen fikk vi tid til å snakke sammen og nyte hverandre litt før middagen og festen begynte. Etter middagen danset vi brudevals ute på en veranda med lyslenker rundt oss og gjestene som hadde stjerneskudd. Det var litt regn i luften, men det gjorde det helt perfekt. «Can`t help falling in love» ble spilt over høyttaleren mens gjestene sang allsang rundt oss.

Tips till andra brudpar
Delegere alle oppgaver man kan delegere bort. Både i forkant av bryllupet og på selve dagen. Sørg for at en person med lik stil som seg selv kjenner detaljene rundt bryllupet og gi den personen alt ansvaret på bryllupsdagen. Dagen er stressende nok som det er og da er det godt å vite at alt er i gode hender så brudeparet kan bruke tiden på annet. Nyt dagen og bruk tid med hverandre!

Om fotografen
Vi kom over en svensk nettside med de beste bryllupsfotografene i Sverige og klikket helt tilfeldig inn på Angeliqa. Vi tittet på andre fotografer på samme siden og andre norske sider, men ingen klarte å treffe oss så bra som Angeliqa. Bedre valg kunne vi ikke tatt, Angeliqa var kjempe hyggelig å ha i vårt bryllup og bildene ble kjempe fine.

Festlokal: Hotel Ekenäs Koster
Brudklänning: Pronovias
Brudgummens kläder: Volt, Oscar Jacobsen
Florist: Blomsterlandet
Frisör & Makeupartist: Frisørhjørnet i Halden

 

Underbart, eller hur! Vill du också dansa med mig? Boka mig, vet ja!

NÄSTA

Bröllopsfotograf Högberga Gård- Pranee & Magnus