Bröllopsfotograf Högberga Gård- Pranee & Magnus

Pranee & Magnus firade sitt bröllop på Högberga Gård, Stockholm. Om ni någon gång sett Gifta vid första ögonkastet på SVT så är det på denna gård som de filmar bröllopen. Men detta bröllopet var desto mer planerat. Det var stort, känslosamt och så mycket fest! Jag är så glad över att få ha lärt känna dem.

Läs mer om deras skildring av dagen längst ner på sidan.

Vårt bröllop

Det är märkligt hur en sån dag, som tog år att planera, kunde gå över så fort! Vi tyckte att vi njöt av varje sekund men på något sätt så njöt vi inte ordentligt ändå. Dagen var såklart helt fantastisk!

Vigseln
Vi valde Högberga gård pga vigselplatsen, med utsikt över vattnet. Vi ville ha det enkelt men romantiskt, vilket det också var. En samling av våra nära och kära. Nervositeten var på sin topp och vi kom i otakt med musikerns ingångsmusik. Magnus visste inte hur han skulle stå. Folk satt och frös. Men vad gjorde det? Ingenting! Allt var ändå helt perfekt.

Bästa minnet
Alla minnen har sin charm, det är svårt att välja en favorit. Men en scen spelar upp sig i våra huvuden samtidigt som våra läppar smilar till max, first-look. För då var det verkligt, då hände det och så skulle vi bli man och fru.

Tips till andra brudpar
Något som andra brudpar sa till oss var att vi skulle släppa allt och bara njuta av dagen, vilket vi gjorde. Men ack blev dagen ändå kort. Vi brydde oss inte om ”perfekt”, vi njöt verkligen av dagen som den var. Oavsett vad som än hände så var det inget som slog tanken eller känslan att idag gifter vi oss. I dag är våran dag . Vi önskar inget annorlunda.

Om fotografen
Efter vårt första samtal via face-time så visste vi att det var Angeliqa vi skulle ha! Det som gjorde att vi valde henne var att hon har en sån personlighet som vi var bekväma med. De bilder som hon hade tagit, de fångade moments och känslor, det var precis det vi letade efter. Hon har en förmåga att få dig att slappna av framför kameran. Hon har humor och hon är genuin. Hon är proffsig och full av idéer. Ja, vi skulle kunna fortsätta hur långt som helst! Det tyckte alla våra gäster också. Vi har lyckats att hitta den perfekta fotografen som delade våran dag med oss.

Brudklänning: Zetterberg Couture
Brudgummens kläder: NK- man
Florist: Skillad florals
Frisör & Makeupartist : Jessica Wahlgren

NÄSTA

Bohemiskt barfotabröllop i Åkulla Bokskogar- Thea & Mattias