SNIDAD TRÄRAM & PASSEPARTOUT

Vacker och elegant ram i fyra färgställningar. Inramningen har en tjock, snedskuren passepartout och ett Art glas. Förstoringen är tryckt på ett Fine Art papper.
Alla mina inramningar är noggrant utvalda i högsta kvalité för att kunna hålla i flera generationer och gjorda av en professionell ramverkstad.

Om Art glas

Det är ett reflexfritt glas som är så gott som osynligt när man ser bilden framifrån. Glaset har mycket fina egenskaper vad det gäller ljustransmission och klarhet och förvanskar inte färgerna, vilket däremot vanligt tavelglas gör. Det är också valt för att kunna göra det vackra Fine art pappret rättvisa.

Om Fine Art papper

Fine Art papper är ett tjockt papper som påminner om de finaste akvarellpapperna med en matt finish. Papprets otroliga förmåga att visa färger gör att färgerna blir mycket klara och ger bilden ett färgdjup som gör att bilden känns levande. Pappret är gjort i 100% bomull vilket gör att det har enastående beständighet.

*Inramningen på bilderna är med en förstoring i storlek 20×30 cm men jag rekommenderar storlekar ifrån 30×45 cm och uppåt. Anledningen till den valda storleken på visningsexemplaret är för att jag ska kunna bära med mig den på ett smidigt sätt till kundmöten.

NÄSTA

INRAMAD MATT FOTOFÖRSTORING