Boudoir

boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder asoraphotography-boudoir-049 boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilderboudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder boudoir fotografering morgongåva sensuella bilder

Lindas Boudoir fotografering:

Jag fick chansen att fota vackra Lindas morgongåva / boudoir bilder. Dagen började med makeup och hårstyling och jag hade hittat en fantastisk plats i Särö där vi fotograferade under en snöig, stormig dag i januari. Vi varierande bilderna med en varm kofta för att få bilderna kännas mysiga och naturliga.

Ett tips till dig som planerar att ge din partner en morgongåva, tänk på hur du är som person och ni är som par och välj din stil och underkläder/outfits efter det. Boudoir behöver inte bara vara glam, för mig är det sensuella bilder som visar personligheten och känns äkta. Det kan lika gärna vara tjocktröja och boxers istället för stay-ups och pärlhalsband beroende på din personlighet. I denna fotografering ville vi få sensuella bilder som visade Lindas sköna attityd och avslappnade stil.

Till er som vågar, det är en fantastisk och mycket uppskattad present att ge sin partner som morgongåva. Och det är självförtroendehöjande upplevelse för dig också!

Kontakta mig gärna om du är intresserad av att se fler av mina boudoir bilder.
Här kan du också läsa mer om hur en fotografering går till: Boudoirfotografering

NÄSTA

Bröllopsfotograf Käringön – Sandra & Henke