Om mig

Livet är fullt av ögonblick. Det är ibland först i efterhand man inser att vissa av dem var avgörande. En fotograf kan konsten att fånga ögonblick och spara dem. Men för mig är det lite mer än så. Jag älskar att träffa människor som bjuder in mig till deras värld av känslor, nervositet och spänning. Att komma åt kärnan, låta linsen skala bort det där onödiga runt omkring och fokusera på berättelsen och personerna. Visst är fotografi teknik, komposition och ljussättning. Men utan de där små avgörande ögonblicken har vi inga historier att ljussätta.

Jag har 12 års erfarenhet av fotografi och har jobbat som pressfotograf, journalist och bildredaktör. Min livsglädje började när jag var en liten smålänning och sprang omkring bland bondgårdarna och klappade katter, samlade myror och hoppade i buskar. Nu har livet gett mig en fin familj bestående av Fredrik och våra två döttrar Lykke och Ava. Namnet Asora kommer från min mormor, och är också mitt mellannamn.

Detta är min historia. Tillåt mig fotografera din.

/Angeliqa

Min familjDet här är vi

Min familj
Jag brukar vara så dåligt på att komma ut och fotografera mina egna barn men denna sena septemberdag tog jag äntligen tag i att göra det jag skjutit på hela sommaren. Jag är så glad att jag gjorde det! Denna plats är helt magisk, tidigare i år så fotade jag ett brudpar där och jag kände direkt att jag ville komma åter och fota mina små flickor Ava (3 år) och Lykke (1[...]

Kontakta mig gärna. Jag vill veta mer om er också!

Områden markerade * är obligatoriska