Familjefotografering

/
/
/
/
/

Livet som det är, riktiga människor med riktiga leenden. Med känslor, med skratt, med värme, med något äkta.

De bilder jag själv älskar mest på mina barn är inte några bilder med fejkade kamera-leenden, det är bilderna som visar mina barn som dom är, mitt uppe i det dom älskar att göra. Hoppandes, skrattandes, busande (det är dom allra bäst på att göra) och i full färd med något att göra.
Det är sådan bilder jag vill ge till er.
För familjebilden där ni alla sitter uppradade, är det ni som familj?
Den bilden behöver ni inte mig för. Jag vill att ni ska få bilder som är ni- på riktigt.

Hur går en familjefotografering till?

Mina bilder och de äkta ögonblicken leks fram. Det är kramande armar, viskande munnar, kittlande fingrar och gosiga näsor och så mycket mer. Och jag kommer inte be er om ett skratt, jag kommer få er att skratta.

Hela upplevelsen av fotograferingen går i tre steg:

Designkonsultation: Jag vill lära känna er, vilka ni är och vad eran förväntningar är. Jag ger er vägledning och svar på alla era frågor så att ni kan komma redo till er fotografering med de bästa förutsättningarna till ett magiskt resultat.

Familjefotografering: Var förberedd på en upplevelse av kärlek, närhet och lugn men även av skratt och glädje. Jag kommer vägleda er och få er att känna er avslappnade och naturliga. Fotograferingen tar ca 60 min.

Bildvisning: Ungefär 7-14 dagar efter fotograferingen så ses vi för bildvisning. Jag brinner för att ge er den bästa möjliga servicen och hjälper er att välja bland alla ögonblick och det som passar bäst för er och era önskemål.

Många av oss har massor av bilder samlat på olika datorer eller i våra telefoner. Men bilderna på det finaste man har är viktigt och något man bör leva med varje dag. Jag tror mycket på fysiska produkter och uppskattar väldigt mycket mina bilder på min familj. Därför är jag noga med att ger er den allra bästa servicen och hjälpa er så att era bilder kommer till sin rätt.

Vad kostar en familjefotografering?
En porträttfotografering kostar 1500 kr. Då ingår 45- 90 min fotografering hemma hos er eller i valfri miljö och en efterföljande bildvisning då ni väljer ut vilka bilder ni vill köpa. Hos mig kan ni också köpa förstoringar, personligt designade fotoböcker och högupplösta digitala bilder.

Vilken tid på dagen bör vi boka in?
Den tid som passar er familj och era rutiner, en tid då allas humör är på topp. Men tänk också efter vilken typ av ljus ni vill ha i bilderna. Om ni t.ex. dras till solnedgångsbilder så får man pussla in fotograferingen senare på dagen.

Vad bör vi tänka på när vi väljer ut kläderna?
Välj gärna något som matchar utan att vara för matchy-matchy. Tänk mer färgtema och välj gärna lite neutral färger. Undvik gärna svart och riktigt mörka kläder. Kläder med stora färgstarka mönster, bilder eller logotyper gör sig inte heller så bra på bild.

Låter det bra? Jag vill iallafall gärna träffa och fotografera er! Hör av er till mig så kan vi prata vidare.

Nu är jag nyfiken. Vem är ni?

Om du inte redan gjort det besök gärna min portfolio där ni hittar ett axplock av bilder ifrån olika gravidfotograferingar: Portfolio Familj & Barn