Bröllopsfotograf

Er bröllopsdag är en mycket speciell dag. Få dagar är så proppfyllda av känslor, pirr och energi.

Jag vill fånga den känslan du har, den stämningen du upplever, upptäcka de viktiga små ögonblicken av stor betydelse. Mina bilder ska ni känna igen i hjärtat, de kommer vara komplementet till en berättelse fylld av kärlek och förväntan. Och manuset har ni skrivit själva.

Hur jobbar jag?

Jag visar respekt för att det här är er dag och under största delen av dagen kommer jag vara en betraktare (med en kamera). Under porträttfotograferingen kommer ni få en lugn stund att bara vara med varandra. Att få slappna av är viktigt. Men naturligtvis kommer ni också få vägledning i posering, för det är inte det lättaste om man inte heter Tyra Banks (få gör det). Att själv slippa tänka på hur man ska stå ger bra resultat och man ser avslappnad ut. Det kommer bli bra. Jag lovar. Men framförallt kommer ni bara att få åka till ett fint ställe, titta på någon fin, hålla en fin hand, tänka på något fint. Ni kommer knappt märka klickandet från kameran.

Jag erbjuder heldagar, halvdagar, porträtt. Berätta era önskemål, jag löser det.  För mig är det viktigt att vi lär känna varandra lite innan och pratar igenom hur ni vill ha det.

Varför ska jag investera i en professionell bröllopsfotograf?
Jag har sett många bröllopsbilder som någon av parets släktingar har tagit, och det finns många duktiga hobbyfotografer. Jag sätter däremot min yrkesheder på spel varje gång. Alltså: Ni kommer helt enkelt få bättre bilder. Ni investerar också i säkerhet, att ni får ett garanterat bra resultat. Det finns alltid lösningar på allt. En kamera går sönder. Någon blir sjuk. Allt kan hända. Låt mig ta hand om allt det där. (Förutom om det börjar regna, har ingen makt över det tyvärr; men det blir fantastiska bilder!) Dessutom kommer bilderna hålla längre än buketten, än kläderna och minnena från kvällen. Det är väl värt investeringen.

Vad är inkluderat i dina paket?
Ni får alla bra bilder ifrån dagen, redigerade och högupplösta med möjlighet att förstora dem med högsta upplösning i 30×45 cm. För att få en bättre upplevelse av bilderna kommer ni få ett bildspel med musik med de bästa bilderna ifrån dagen. Bilderna levereras sedan på ett usb.

Vart hittar vi dina priser?
Kontakta mig via formuläret nedan så skickar jag er min prislista eller så sätter vi ihop ett paket som passar era önskningar. Det finns alltid en lösning om det finns vilja. Låt oss prata!

Vad betalar jag för?
Jag ger er råd, tips och idéer och kommer tillbringa en del tid med er. Och när ni åker till hotellrummet eller till Karibien, då har jag många timmars redigeringsarbete kvar för att kunna leverera riktigt fina bilder och fotoböcker. Mitt mål är alltid för att ger er det extra, den bästa servicen som går att få ifrån första kontakt till färdiga produkter. Jag finns här för er, redo att stötta med mitt kunnande och lugn om oväntade situationer skulle uppstå. Och du får vad du betalar för, det lovar jag.

Vi bor långt ifrån dig, kan du resa till oss?
Självklart! Jag älskar att resa. Fyll i kontaktformuläret och berätta om just era önskemål.

När behöver vi boka dig?
Så fort som möjligt! Min kalender är inte långt borta, men den kan fyllas snabbt.

Låter det bra? Är jag rätt bröllopsfotograf för er?
Du kan läsa mer om vem jag är här. Om du fortfarande är lite osäker så kan du se några av mina omdömen längst ner på sidan.
Men hör gärna av er till mig så kan vi diskutera vidare. Det ska bli så spännande att få se hur ni börjat skapa er historia!

Vilka är ni?:

Jag är också en stolt medlem hos bröllopsfotografer.com som samlar Sveriges bästa bröllopsfotografer.
En kvalitetsstämpel jag bär med stolthet.

Vad mina tidigare par säger:

Angeliqa har varit med och fotograferat vår bröllopsdag från morgon till kväll och vi kunde inte vara mer nöjda! Hon har verkligen fångat fina ögonblick och dessutom varit en ren fröjd att ha med under dagen. Våra gäster pratade efteråt om vilken gullig fotograf vi hade valt. Sådant uppskattas verkligen då det oftare är så att folk som är ovana att fotograferas upplever det som jobbigt med någon som är med hela dagen och dokumenterar allt. Hon levererade bilderna snabbt och precis enligt våra önskemål. Vi kan inte annat än tacka för ett fantastiskt jobb som resulterat i fina minnen/bilder för livet!

Sandra & Henke

Vi tycker att Angeliqa lyckades fantastiskt bra med att fånga den där magiska lite sagolika känslan, samtidigt som bilderna är romantiska och somriga. All kontakt med Angeliqa har varit proffsig och känts äkta, något som har varit viktigt för oss. Hon fick oss att känna att vi var mer än ett par i mängden, hon var gullig och stöttande genom hela processen. Det enda vi ångrar är att vi inte hade henne med oss hela dagen!

Thea & Mattias

Vi valde Angeliqa för att hon lyckades fånga känslor och värme och leenden på ett alldeles speciellt och unikt sätt. Även om många andra fotografer tar väldigt många bra bilder de med så fastnade vi för hur hon lyckades fånga personerna i sin portfolio. I kombination med detta ville vi även ha en mer rå och bohemisk känsla, där bilderna var lite mattare. Det kändes som hon förstod våra önskemål och alla gånger vi träffades kändes allt väldigt bra, så vi känner verkligen att hon levde upp till våra förväntningar. Och definitivt bröllopsbilderna med.

Pernilla & Henrik